Lösningar för bostadsventilation

Du hittar alltid rätt lösning för både moderna konstruktions- och högkvalitativa renoveringsprojekt bland Climecons omfattande utbud av ventilationsprodukter för bostäder.

Ventilationsterminalen är en av de viktigaste komponenterna i ventilationen. Högkvalitativa lösningar ger ett dragfritt, tyst och välblandat inomhusklimat för boende, vistelse och arbete.

Vi andas dagligen in cirka 15 000 liter luft i våra lungor och det är därför som kvaliteten på inomhusluft är särskilt viktig. Vi måste ha frisk luft där vi befinner oss och andas. Det är också viktigt att välja rätt produkter för rätt plats.

Climecons produkter representerar den absoluta toppen när det gäller luft- och ljudteknik. År av utvecklingsarbete har lett till ett omfattande utbud av luftkonditioneringsterminaler och anslutningslådor, med vilka man kan få en högklassig, tyst och dragfri inomhusluft.

En av de senaste produktinnovationerna är ventilationsuppvärmning för lågenergihus och passivhus som kan justeras individuellt för varje rum.

 

Bekanta dig med lösningar för bostadsventilation i våra referenser