Albert Edefelt-skolan

Climecons ROL tilluftskanaler valdes till Albert Edelfelt-skolans klassrum. ROL är idealisk för klassrum, kontor, konferenslokaler, restauranger, samt forsknings- och industriutrymmen.

Funktionellt är ROL ett säkert val för både stora och små utrymmen. Tilluften som kommer från enhetens noggrant dimensionerade hål tar med sig en stor mängd omgivande luft, vilket leder till att luftmassan börjar röra sig med låg hastighet. Låg hastighet och högt blandningsförhållande garanterar dragfri, jämn och tyst luftfördelning i rummet.

ROL tilluftskanal är en monteringsklar och målad helhet som inbegriper anslutningsdon, monteringsskena och änddel. Som tillval kan man få en operforerad kopplingskanal, ROL-0, samt justerings- och dämpningsdelen ROL-S. När man använder ROL-S blir justeringen tyst. Samtidigt är helheten snygg, tillförlitlig och lätt att underhålla. Tilluftskanalen är lätt att hålla ren eftersom ROL är helt slät på både ut- och insidan. Underhållet utförs enkelt genom ett ändstycke som kan öppnas.
 
Man använder också OKE tilluftsdon. OKE är ett väggmonterat tilluftsdon för relativt små luftflöden. Lämpliga användningsområden inkluderar kontor, bostadsutrymmen och lägenheter. Det är enkelt och säkert att justera luftflödet med magnetbandsreglering. OKE har också en mätenhet. Framsidan på OKE är slät vilket gör det lätt att hålla rent.

Klicka på bilderna i galleriet

 
  • osiot/referenssit/Kohde
  • referenssikuvat/albertedefeltinkoulu/ROL
  • referenssikuvat/albertedefeltinkoulu/OKE
  • referenssikuvat/albertedefeltinkoulu/Albert-Edelfeltin-koulu3