Rautia Heiskanen i Kiuruvesi

En ny och modern Rautia Heiskanen öppnade i Kiurivesi i november 2012.

Climecons eleganta NOX-S tilluftspidare valdes till Rautia Heiskanens nya butik.

Flexibilitet och enkelt underhåll var speciellt viktiga kriterier för Rautia Heiskanen när man valde tilluftspridare. Det är mycket enkelt att ändra NOX-S tilluftspridares spridningsmönster i enlighet med utrymmenas användningsändamål eller arrangemang. Tack vare rengöringsluckan är det också mycket enkelt att underhålla produkten.

De flexibla NOX-S tilluftspridarna är ett utmärkt val för rymliga butiksutrymmen, eftersom de också är till sina luft- och ljudtekniska egenskaper av toppklass jämfört med andra motsvarande produkter. NOX-S är också designad för utrymmen där man har speciellt höga krav på ljudnivå. Ljud som uppstår vid justering och strypning dämpas effektivt före spridardelen.

Rautia Heiskanens ventilationsentreprenör Jarkko Juntunen från Iisalmen Putkiasennus Oy är också mycket nöjd med NOX-S tilluftspridare. Enligt Juntunen var NOX-S bättre än väntat och något som verkligen fungerar även om man måste göra ändringar i spridningsmönstret. Han var också mycket nöjd med tilluftspridarens enastående och säkra justering samt rengöringsluckan i samband med spjället, vilket gör att produkten är lätt att underhålla.

Jari Niskanen Ky ansvarade för Rautia Heiskanens HVAC-planering.

 
  • referenssikuvat/Rautia/rautia3
  • referenssikuvat/Rautia/rautia4
  • referenssikuvat/Rautia/rautia7
  • referenssikuvat/Rautia/rautia2
  • referenssikuvat/Rautia/rautia5
  • referenssikuvat/Rautia/rautia6