• referenssikuvat/basbas/BasBas_tila_1
  • referenssikuvat/basbas/BasBas_tiski
  • referenssikuvat/basbas/BasBas_ROL_lahikuva
  • referenssikuvat/basbas/BasBas_tila_2
  • referenssikuvat/basbas/BasBas_kayntikortti
 

Baskeri & Basso

Baskeri & Basso, inspirerad av trivsamma och mysiga restauranger och krogar, öppnades i november 2015 på Fabriksgatan i Helsingfors i en gammal maskinverkstad med patina. Climecons stiliga ROL tilluftskanaler av glanslackat stål valdes till den trivsamma och stämningsfulla restaurangen.

De glanslackade ROL tillufskanalerna passar utmärkt till Baskeri & Bassos arkitektur samt atmosfären i utrymmet. ROL tilluftskanaler är omärkliga samt stiliga och snygga, vilket var orsaken till att de valdes till den rymliga restaurangen. ROL garanterar dragfri och jämn luftfördelning tyst och dess släta yta är mycket lätt att hålla ren.

Ventilationsentreprenören var väldigt nöjd med ROL - lätt att montera och justera

Enligt Ilmalinkki Oy, som arbetade som ventilationsentreprenör, är ROL tilluftskanalerna lätta att montera och justera. Ilmalinkki Oy har installerat ROL tilluftskanaler för årtionden till olika konstruktioner och de har varit väldigt nöjda med produkten och dess funktionalitet.

FÖREMÅL


› Baskeri & Basso, inspirerad av trivsamma och mysiga restauranger, öppnades i november 2015 på Fabriksgatan i Helsingfors i en gammal maskinverkstad med patina.

LÖSNINGAR


ROL tilluftskanaler »

VENTILATIONSENTREPRENÖR


› Ilmalinkki Oy, Jukka Vanttola