Climecon - Smarta lösningar för inomhusklimat

Under årens lopp har våra lösningar skapat bättre och freshare inomhusklimat för miljontals människor att andas hemma, i skolor så som på jobbet.

Climecons berättelse

Officiellt börjar Climecon berättelsen redan i år 1984 men Climecon, så som företaget nu är, grundades då RC-Linja och dåvarande Climecon fusionerade. Det har inte varit lätt hela tiden. Vi har också drabbats av nedgång i byggbranschen, så som branschen i helhet. Vår så kallad ”attitude that rocks” har hjälpt oss och varit nyckel till framgång under de svårare tiderna.

Förmåga att förnya och konstant produktutvecklingsarbete är vår grej. Vi har investerat i det för vi vill erbjuda de bästa och smartaste lösningarna. Att vara smart betyder för oss att våra produkter inte bara är av hög kvalitet och energieffektiva utan också stiliga och eleganta samt lätta att installera.

”Attitude that rocks”

Climecons själ består av ambition och ”attitude that rocks” samt att få saker gjorda inställning. Vi är stolta över vårt arbete och vårt sätt att jobba. Nöjda kunder är resultat av vårt sätt att inte göra kompromisser. Förtroende är viktigt. Vi håller vad vi lovar.

Idag är Climecon ett smidigt företag som växer i rask takt och blir mer internationellt. Vi håller ständigt på att sätta blicken mot framtiden. Digitalisation skakar upp världen och urbanisering påverkar ständigt sättet att bo och leva. Vi vill ligga i framkant i denna förändring genom att modigt erbjuda ännu smartare lösningar.